Spring naar de primaire inhoud

Bier-, wijn-, en likeurgilde "Ambrasserie Hulst"

Bier-, wijn-, en likeurgilde "Ambrasserie Hulst"

Hoofdmenu

  • Welkom
  • Nieuws
  • Contacten
  • Agenda
  • Kennis
  • Reageren
  • Foto’s
    • Foto’s 2017
      • Gourmet 2017
      • Koken met alcohol 2017
    • Foto’s 2016
      • Cider Workshop 2016
      • Fietstocht Sliertemie 2016
      • IJzendijke folklore 2016
  • Recepten/Tips
    • Bloody Mary Gazpacho
    • Boeuf Bourgignon
    • Bier: pH correcties
    • Giststarter maken
    • Heerlijke Borrel
    • Beenham in de whiskey
    • Mosselsoep met “Witte Vos”-bier
    • Trap­pis­ten­bier-kaas­soep
    • Portugese vis-stoof
    • Kip gestoofd in Herman’s bier
    • Tarte tatin met in Affligem Tripel gestoofde kaneelperen
    • Limoncello Dessert
    • Bierlikeur
  • Kampioenschappen
    • Wedstrijdreglementen
      • Wedstrijdreglement Bieren
      • Wedstrijdreglement Likeuren
      • Wedstrijdreglement Wijnen
      • Klasse indelingen Bieren
      • Klasse indelingen Likeuren
      • Klasse indelingen Wijnen
    • Kampioenen 2017
    • Kampioenen 2018
    • Kampioenen 2019

Kampioenschap 2015

DSCF3476_800x600.jpg
DSCF3478_800x600.jpg
DSCF3480_800x600.jpg
DSCF3481_800x600.jpg

DSCF3482_800x600.jpg
DSCF3483_800x600.jpg
DSCF3484_800x600.jpg
DSCF3486_800x600.jpg

P1430499.jpg
P1430500.jpg
P1430502.jpg
P1430503.jpg

P1430504.jpg
P1430505.jpg
P1430506.jpg
P1430507.jpg

P1430508.jpg
P1430510.jpg
P1430511.jpg
P1430512.jpg

1 2 ►

Delen:

  • Delen
  • Tweet
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend) WhatsApp
Ondersteund door WordPress